0

Tämä on maailman ehkä dorkin kirjakauppa. Tässä puodissa myydään ainoastaan Seppo Palmisen kirjoittamia kirjoja. Ne on ajateltu, näpytelty, disainattu ja kustannettu Suomessa. Kirjoittaja ei käytä piikitettäviä huumeita, ei kuulu salaseuroihin eikä ole häijy eläimille. Kaikki kirjojen myynnistä mahdollisesti kertyvät tuotot päätyvät sujuvasti kaupalliseen kierrätykseen.

Snygii slangii

25,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ISBN 978-952-67314-7-6 (sidottu kovakantinen)

Avainsanat tuotteelle , , ,

Sis. postimaksun Suomessa

Kuvaus

Snygii slangii on eräänlainen stadin slangin kertauskirja, lukukirja, oppikirja ja retrosanakirja. Suurille ikäluokille kyseessä on päivitys slangiin, joka on ymmärrettävää, yhteistä ja retroa. Että muistaisimme maustaa bamlaustamme ja skrivaustamme snygillä määrällä stadilaisten hallitsemaa kaupunkikieltä. Nuoremmat oppivat kirjasta vanhempiensa ja isovanhempiensa slangia ja sen, etteivät nuo fossiilit välttämättä ole kovin tiukkapipoisia niuhottajia. Muualla syntyneet voivat käyttää kirjaa sekä stadin slangin alkeiden että suorasukaisen elämänfilosofian opetteluun.

Tämän kirjan stadilainen antaa lahjaksi toiselle stadilaiselle, tuliaisiksi landelaiselle ja opiksi kaikille skloddeille, jotta elämästä jotain tajuaisivat. Retrokieliset ajatukset ja tarinanpätkät paljastavat esimerkein, kuinka stadin slangi pelkistää, kiteyttää ja snygiyttää asian kuin asian. Se on katujen kommunikaatiota, sitä sekä puhutaan että kirjoitetaan korvakuulolta ja se on poskettoman hauskaa.

Painos on loppu ja päivitetty versio on työn alla. Kannattaa odottaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Snygii slangii”