0

Tämä on maailman ehkä dorkin kirjakauppa. Tässä puodissa myydään ainoastaan Seppo Palmisen kirjoittamia kirjoja. Ne on näpytelty, disainattu, painettu ja kustannettu Suomessa. Kirjoittaja ei käytä piikitettäviä huumeita, ei kuulu salaseuroihin eikä ole häijy eläimille. Kaikki kirjojen myynnistä mahdollisesti kertyvät tuotot päätyvät sujuvasti kaupalliseen kierrätykseen.

Toimitus ja palautus

Kirjan hinta sisältää postimaksun Manner-Suomeen. Toimitamme tilaukset Postilla. Tilaus lähtee meiltä mahdollisimman nopeasti. Jos kirjailija sattuu olemaan reissussa, voit joutua odottelemaan lähetystäsi muutaman päivän ekstraa.

Palmisen puodista ostetuilla käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen: seppo@palminen.com 14 vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta. Ilmoita viestissä tilausnumerosi sekä tuotteet, jotka haluat palauttaa. Saat sähköpostitse palautusohjeet ja -osoitteen. 

Palautus on maksullinen, eli maksat itse palautuksen Postin hinnaston mukaisesti. Tuotteet tulee lähettää takaisin viipymättä sen jälkeen kun olet saanut palautusohjeet ja -osoitteen sähköpostitse. Suosittelemme, että palautat tuotteet käyttäen postin pakettipalvelua, mistä saat lähetykselle seurantatunnuksen. Säilytä tunnus koko palautusprosessin ajan.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Palmisella on oikeus kieltäytyä tuotteen hyvityksestä, mikäli tuotetta on käytetty eli kirja on luettu. Ilahduta sillä mielummin kaveriasi.

Tarkistamme tilauksen ja hyvitämme palauttamasi käyttämättömät tuotteet viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi. Hyvitys maksetaan samalla maksutavalla, jota käytit tilausta tehdessäsi.

Mikäli olet saanut virheellisen tai väärän tuotteen, ilmoita siitä välittömästi virheen huomattuasi sähköpostitse osoitteeseen: seppo@palminen.com. Oikea tuote toimitetaan sinulle viipymättä ilman kustannuksia.

Toimitamme kirjoja vain Suomeen. Mikäli haluat tilata kirjoja ulkomaille, ota yhteyttä osoitteeseen seppo@palminen.com ja kerro mitä haluat tilata. Selvitämme postimaksun tilausmaahan ja saat paluupostissa hyväksyttäväksi kokonaissumman, tilinumeron sekä viitenumeron. Kun tilaus- ja postimaksu näkyvät tilillämme, kirjat pannaan postiin.

Kirjaostoksille
Puoti