0

Tämä on maailman ehkä dorkin kirjakauppa. Tässä puodissa myydään ainoastaan Seppo Palmisen kirjoittamia kirjoja. Ne on ajateltu, näpytelty, disainattu ja kustannettu Suomessa. Kirjoittaja ei käytä piikitettäviä huumeita, ei kuulu salaseuroihin eikä ole häijy eläimille. Kaikki kirjojen myynnistä mahdollisesti kertyvät tuotot päätyvät sujuvasti kaupalliseen kierrätykseen.

GOLFDORKA Lassi Tilander

35,00 

Avainsanat tuotteelle , , ,

Sis. postimaksun Suomessa

Kuvaus

Tätä kirjaa on odotettu. Lassi Tilander tunnetaan monipuolisena ja sympaattisena golfvaikuttajana sekä purevana kommentoijana ja golffilosofina. Tällä kertaa hänen on vaikea vältellä sarkasmia tai ironiaa. Lassi kieltäytyy hymistelystä ja lipomisesta, vaikka muistelmat tarjoavat tuhannen taalan paikan iljettäviin imelyyksiin.

Golfdorka-kirja kertoo maailmasta – millaiseen Suomeen golf tuotiin, kuka sen toi ja mistä? Mitä tapahtui sitä ennen, mitä sen jälkeen? Onko tämä siis golfkirja? Sitäkin. Aiheesta on harvoin kirjoitettu mitään näin piikikästä ja yleissivistävää. Golfdorka tarjoilee omaperäisen kattauksen hetkiä, paikkoja ja ihmisiä.

Tämä kirja antaa kyytiä pullistelulle ja näköalattomuudelle. Ansionsa mukaan saavat bluffaajat, tärkimykset, mahtailijat, pikkusielut ja puuteripyllyt. Kirja huipentuu lassimaisiin aakkosiin, testamenttiin, joka niputtaa golfdorkan elämänfilosofian suorapuheiseksi jälkisäädökseksi.

Helsingin Sanomien Ari Pusa kirjoitti kokosivun jutun Golfdorka Lassi Tilander -kirjasta: HS Urheilu 2.11.2022