0

Tämä on maailman ehkä dorkin kirjakauppa. Tässä puodissa myydään ainoastaan Seppo Palmisen kirjoittamia kirjoja. Ne on näpytelty, disainattu, painettu ja kustannettu Suomessa. Kirjoittaja ei käytä piikitettäviä huumeita, ei kuulu salaseuroihin eikä ole häijy eläimille. Kaikki kirjojen myynnistä mahdollisesti kertyvät tuotot päätyvät sujuvasti kaupalliseen kierrätykseen.

Maksuehdot

Palmisen puodin maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Voit maksaa verkkokaupassamme ostokset suomalaisilla pankkikorteilla, Visa, Visa Electron ja Mastercard -korteilla sekä mobiilimaksutavoista MobilePay:lla ja Pivolla.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Mikäli sinulla on kysyttävää esimerkiksi maksujen palautusasioista, voit olla tarvittaessa suoraan yhteydessä Paytailiin, tarkemmat tiedot löydät osoitteesta: https://www.paytrail.com/kuluttajille

Jos sinulla on erityisen kiire tilauksen lähetyksen kanssa, haluat siihen omistuskirjoituksen tai sinulla on toimituksesta reklamoitavaa, otathan yhteyttä: seppo@palminen.com tai 040-5521360.

Kirjaostoksille
Puoti