0

Tämä on maailman ehkä dorkin kirjakauppa. Tässä puodissa myydään ainoastaan Seppo Palmisen kirjoittamia kirjoja. Ne on ajateltu, näpytelty, disainattu ja kustannettu Suomessa. Kirjoittaja ei käytä piikitettäviä huumeita, ei kuulu salaseuroihin eikä ole häijy eläimille. Kaikki kirjojen myynnistä mahdollisesti kertyvät tuotot päätyvät sujuvasti kaupalliseen kierrätykseen.

Golfin Ilosanoma 100 syytä pelata golfia

25,00 

Tuotetunnus (SKU): ISBN 978-952-67314-5-2 (sidottu kovakantinen)

Sis. postimaksun Suomessa

Kuvaus

Tämä kirja esittelee 100 syytä kajahtaa lajiin, joka muuttaa loppuelämäsi. Valittavanasi on syitä aloittaa golfin pelaaminen, syitä jatkaa pelaamista ja syitä olla lopettamatta koskaan.

Golfiin voit kajahtaa minkä ikäisenä tahansa. Voit pelata sitä niin kauan kuin pysyt tolpillasi. Se tekee hyvää jaloillesi, sydämellesi ja päällesi. Seppo Palminen väittää, että säilytät nautintakykysi 10 vuotta pitempään kuin kajahtamattomat. Never too old…

Golfaajat, tämä kirja on yksi työkaluistanne kun innostatte ja yllytätte ystäviänne mukaan. Siis: suositelkaa, ostakaa, omistakaa, paketoikaa, viekää, ojentakaa, lähettäkää, lahjoittakaa, lainatkaa, suostutelkaa lukemaan. Elleivät suostu, lukekaa ääneen. Sanokaa heille suoraan: Nyt lopetat tuon iänikuisen aloittamisen aikomisen! Kaikki syyt olla pelaamatta golfia ovat tekosyitä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Golfin Ilosanoma 100 syytä pelata golfia”