0

Tämä on maailman ehkä dorkin kirjakauppa. Tässä puodissa myydään ainoastaan Seppo Palmisen kirjoittamia kirjoja. Ne on ajateltu, näpytelty, disainattu ja kustannettu Suomessa. Kirjoittaja ei käytä piikitettäviä huumeita, ei kuulu salaseuroihin eikä ole häijy eläimille. Kaikki kirjojen myynnistä mahdollisesti kertyvät tuotot päätyvät sujuvasti kaupalliseen kierrätykseen.

Buddha Pelaa Golfia Alle sata annosta asennetta aikuisille

20,00 

Tuotetunnus (SKU): ISBN 978-952-67314-1-4 (nidottu pokkari)

Sis. postimaksun Suomessa

Kuvaus

Sama ensimmäinen Buddha-kirja pokkarina. Iso kauppa halusi erikoiserän kirjaa halvennettuun hintaan. Sepon mielestä kovakantisen Buddha-kirjan dumppaaminen olisi ollut rikos ihmisyyttä vastaan. Tehtiin pokkaripainos. Jätettiin itsellekin jonkin verran. Muutamia on vielä jäljellä.

”Olen lukenut paljon hyviä golfkirjoja, mutta viime aikojen ehdoton helmi on Seppo Palmisen kirja Buddha pelaa golfia. Buddhankin mielestä golf on kova peli, jossa omalla itsellä on aina vastuu pelin nautinnollisuudesta.”
Timo Rauhala (Golf Digest)

”Seppo Palminen on oppinut golfkentällä nauramaan itselleen. Golf on hänelle ihmismielen kuntokoulu. Kirjan luettuasi voit lopettaa ruikuttamisen ja kiukuttelun ja osaat ottaa rennommin – niin urheilun kuin elämän.”
Jouni Flinkkilä (Viva!)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Buddha Pelaa Golfia Alle sata annosta asennetta aikuisille”