Kategoriat

Aina ei voi epäonnistua [golfissakaan]

Aina ei voi epäonnistua [golfissakaan]
Tuotekoodi: ISBN 978-952-67314-6-9 (sidottu otaflex)
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 30,00€
Veroton: 27,27€
sis. postimaksun Suomessa
Määrä:  

Lisää toivelistaan

Tämä kirja on valikoima Palmisen kirjoittamia tekstejä alkaen Suomen Golflehden kolumneista, mukana pari kirjettä Sarfvik Golfklubin puheenjohtaja-ajalta, pakinoita Pro Golf Magazinen nettisaitilta ja iso otos Golfpisteen viikoittaisia blogeja ja niiden provosoimia reaktioita. Kirjan nimi olisi hyvin voinut olla vaikka Palmisen hittejä ja huteja. Mukaan hän yllyti myös muutaman ystävänsä huomioineen ja postulaatteineen. Ja tietysti kirjasi sinne omatkin vähät periaatteensa.

 

”Palmisen tyyli on parhaimmillaan – ja omimmillaan – härski ja häikäilemätön, ja juuri siksi niin tehokas. Kuvaan kuuluu myös pitkälle kantava itseironia...Palmisen kaltaisella kirjoittajalla täytyy olla paksu ja parkkiintunut nahka, jollei ole sattunut syntymään masokistiksi...Kirja toimisi hyvin oppikirjana satiiriille ja ironialle omistetulla pienoisproosan mestarikurssilla.”

Janne Tarmio (www.spikebar.fi)

 

Kirjan teossa mukana olleena Ilkka Juva on tietenkin jäävi, mutta siitä huolimatta: ”Seppo johdattelee lukijaa sanomalla, että ”voisi tästä ehkä joku jotakin oppia: kirjoittamista, raivoamista...palautteen sietämistä.”... Palaute kertoo aina siitä, ettei kirjoitus ole turha. Siksi noitakin itkupotkuja voi oikeastaan pitää kiitoksina.”

Ilkka Juva (www.golf55plus.fi)

 

Ja vielä lainaus Palmiselta itseltään: ”Olen dorka, olen golfdorka mies...Olen mukana...leikissä, jonka ydin ja filosofia ilahduttavat minua, ja jonka rajoja haluan paukutella niin paljon ja niin kauan kuin jaksan ja kehtaan.”

Powered By OpenCart
Palmisen puoti © 2018