Uusi kirja
ILMESTYI KEVÄÄLLÄ 2016.

Kirjoittaja

Seppo on kirjoittanut aina. Kouluaikaan törmäsi yhteen opettajan sijaiseen, jonka mielestä osasi.

Helsingin kaupungin lehdistösihteeri Seppo oli 1974–1980. Kiittää silloista pomoaan Pertti ”Pemu” Mustosta. ”Pemu teki minusta varsinaisesti kirjoittajan. Edellytti, kannusti, rohkaisi, luotti, kehui, auttoi, sparrasi ja löi siivet selkään.”

Byrokratian aika heitti jos jonkinlaiseen liriin ja Seppo tajusi, että kaikki teksti, myös painetuksi tarkoitettu, elää, kun sen kirjoittaa puhuttavaksi. Tuota taitoa hän on tarvinnut ja kehittänyt käsikirjoittaessaan yritysviestintää multsarin ja videon keinoin.

Kirjoja Seppo on kirjoittanut sekä tilauksesta että tilauksetta. Toistaiseksi suurin hitti on ollut Buddha pelaa golfia, jota kaikkine versioineen on myyty yli 14 000 kappaletta.

”Totta kai omien kirjoitustensa kustantajaksi ryhtyminen on dorkaa, mutta itsensä kanssa on niin tyylikästä neuvotella.”

Uusin kirja Aina ei voi epäonnistua [golfissakaan] ilmestyi Golfmessuilla 2016. Janne Tarmio luonnehti sitä Spikebar-nettisaitillaan: ”Kirja toimisi hyvin oppikirjana satiirille ja ironialle omistetulla mestarikurssilla.”

Seppo kirjoittaa sekä yksin että Golfdorkat-ryhmän jäsenenä kolumneja, blogeja ja kaikenlaisia juttuja kaiken maailman medioihin.

Lisäksi hän avustaa Stadin Slangi ry:n jäsenlehteä Tsilaria slangipakinoillaan.